Måndag

Då var det en ny vecka och nya tag krävs!
För i slutet av föra veckan jag var jag så irreterande över ingenting kvittande om den hände en stor sak eller om det var en pasta som la fel.
 
Men vad har hänt idag då?
Jo efter skolan körde jag moppen till stallet och hade Louie idag vilket gick bra vi red ut och han var väldigt pigg efter det körde jag hem slöade lite åt slöade duscha pluggade lite matte och till sist varit inne på datorn. En väldigt snabbt beskrivning.
 
Har tänkt på det där angåande gymnasiet väldigt mycket jag kan inte vara den ända i min ålder nu som inte tänker på det vilket gymnasie man ska gå på eller framför allt sina betyg nu är det allt eller inget!
 
En gammal bild på mig och lille Herman

trött

efter att ha väntat på min mobil bli färdig med uppdateringen men nu så äntligen blev den färdig!
 
så nu ska jag gå och lägga mig , sovgott
 
 

En vanlig onsdag

En helt vanlig onsdag eller i alla fall i skolan , ser precis likadant ut ingen större skilland egentligen!
Efter skolan gjorde jag pannkakor tillsammans med min lillebror och städa sen mitt rum och det behövdes verkligen är någon sugen på att se mitt rum? haha, nä det är faktiskt inte så intressant.
 
Sen nu håller jag på att säkerthetskopierar min mobil för att uppdatera den till den nya verisonen vilket som går väldigt segt.
När uppdateringen sedan laddar hade jag tänkt att smitta upp och dusch och sen om jag hinner kolla på PLL för vill se klart att avsnitt till den 22 oktober då det kommer 1 haloween avsnitt som är 2 timmar så taagga taagga!
 

Godnatt

 Tänkte bara gå in på bloggen och säga godnatt och sov gott!
 
Nu ska tänderna borstas och pjyamas ska på, sen ska jag minsann sova så jag inte vaknar jätte sent vilket jag gjorde idag och det blev inte jätte lyckat kan man säga.
 
Godnatt
 
 

Tillbaka

Ni läste rätt jag är tillbaka på bloggen.
 
Ska försöka att blogga mycket nu så jag kommer upp de så pass många läsare som jag har haft innan, så vad vill ni läsa om?
Ni bestämmer jag skriver.
 
Vad har hänt idag då? jo efter skolan gjorde jag läxor och har busat med Herman mycket mer har inte hänt så en riktig chill dag så att säga.
 
Sitter just nu med mitt te och ska börja på PLL kolla på det jätte mycket men sen blev för mycket avslöjat så palla inte kolla men har börjat igen.
 
 
 RSS 2.0