Stämmer allt man hör?

Asså alla har ju alltid någon sorts åsikt på någon viss, eller hur? te.x genom en blogg kan du få så sjuka åsikter om en person eller bara genom internet, men först och främst genom bloggen där skriver man ju allt , det gör man ju inte precis på facebook direkt.
Bara genom åsikter kan man hata en person eller älska en person, alla är olika. Ska man tro på allt någon säger , ska man tro på allt man ser , ska man tro på alla rykten? På tal om rykten hur mångar gånger har du inte hört något om en viss person sen råkar det vara raka motsatsen?
Några har för höga krav medans andra har så himla låga krav, vore det inte perfekt om de delade lite. De som har höga krav på sig själva eller på andra blir lätt lite ego trippade kan man väl säga. Om vi ska ta en händelse på sin pojkvän t.ex. man har alldeles för höga förväntningar, han får liksom knappt göra någonting och om han sedan skulle göra något fel ush ush det funkar ju inte. Sedan de som har alldels för låga förväntningar t.ex. ens pojkvän har väldigt låga förväntingar på honom man liksom inte bryr sig riktigt mycket. Men sen finns det även personer som är väldigt blyga, absolut inget fel med det men kan tycka det är lite synd, för tänk om den personen är en jätte rolig och härlig person utanför all denna blyghet men man får aldrig se det. Jag kan säga att jag kan vara väldigt blygg vid vissa människor och vid andra inte ens i närheten av blygg sån är jag och det är så det fungerar bäst för mig! Men om nu är blyg vad ska man göra åt det? I så fall gäller det bara det att bli starkare och kanske även få mer självförtroende, det har jag gjort och det har jag gjort genom val jag gör vad jag säger osv , det lilla kan bli stort!
Alla har något att jobba med , kan man säga så? Haha men i alla fall , alla har något att jobba med det kan ju vara vad som helst alla är inte perfekta även om det kan se ut så hos vissa!
Jag nämnde innan att jag kan både vara blygg och inte i närheten av blygg , men när jag är blygg jag säger inte så mycket för jag vet inte vad jag ska säga och när jag inte är blygg är jag väldigt öppen snackar mycket hänger med snackar och är väldigt aktiv, haha nä men ni fattar.
Här på bloggen kan jag vara öppen , även om det kan vara negativt men allas åsikter som sen blir till rykten , inte för jag tror det skulle hända men man vet faktiskt inte.
Helt seriöst tycker jag att alla borde skaffa blogg bara för att se hur det är med läsarna, statisktiken, vad man ska ha för inlägg, och fram förallt kommentarerna de postitiva blir man alltid glad av och vill liksom fortsätta med men sen finns det ju alltid negativa kommentarer (har inte kommit någon än här i alla fall) så man får veta hur det känns! Visst jag säger ju inte att man ska hålla alltid sin åsikt inne, men om den inte är värd "bråket" eller kan ställa till det är det verkligen lönt då att dela med sig av sin åsikt ?
Man måste vara stark som bloggare med alla kommentarer då dom negativa t.ex Nellie, Linn, Kenza, Kissies, Paow med flera hur starka tror ni inte dom är , de verkar inte bry sig om dom elaka kommentarerna alla läsarna stöttar, de flesta har nog någon gång känt för att "nä jag pallar inte mer, hejdå blogg" men dom har sannat ändå! det är starkt att dom fortsätter inte tappar intresset för några inte kan sluta med sina elaka kommentarer!
Så den är inget annat än tummen upp för stora bloggare som har kommit så pass långt.
 

Känner du igen dig?

Skriver in ett litet snabb inlägg nu när jag har tid med en liten bild.
Tror seriöst att de flesta häst människor känner igen sig på detta Sov söta drömmar

Efter att ha pluggat nu i flera timmar ska jag äntligen gå och sova och verkligen försöka sova så länge som jag hinner för att sedan tagga nationella prov i typ 3 timmar i fysik. Ja.., finns ju roligare sätt att börja dagen på. Men vad kan man göra? 
Plugg måndag

Idag har jag varit och ridit kan inte säga det gick jätte bra men helt okej väl. Pysslade även om Malwina, mysigt då det var ett tag sen sist. 

Nu då? Så slappar jag i badet och tar det lugnt för så fort jag kommit upp är det bara att plugga för 7 prov denna veckan asså ja vad ska man säga det är inte lite prov sen plus de även vanliga läxor.  Så det blir inte mycket fritid denna vecka. 
Latis söndag

Idag har jag bara tagit det är lugnt inte gjort ett piss förutom legat och kollat på massa filmer och serier, rätt skönt med såna dagar faktiskt och dessutom behövligt ibland. Men nä nu är det dags att jag reser lite på mig och pluggar inför nationella fysik på tisdag, ska ju bli jätte kul.., eller nja.
Sen efter det ska jag bara mysa mer och ja ta det lugnt och inte hoppas mitt huvud över kokar för har riktigt ont i huvudet nu tyvärr.
 
 

Länge sedan

Senast jag bloggade var ju för exakt 3 månader sedan och har nu den senaste veckan har jag faktsikt saknat att blogga, så vi kan väl bara köra igång igen tycker jag.
Under dessa 3 månader är det ändå mycket som har hänt men ändå inte, om bara 10 dagar får jag reda på vilket gymnasium jag kommit in på premilinärt. Dessutom har jag tävlat, varit i Italien och massa mer.
 
Idag händer det inte så mycket mår inte alls bra så blir nog bara att äta lite gott och bara vara hemma och ta det lugnt, det behövs ibland.
 
 
 RSS 2.0