24 december

Är snart slut och det väntas snart en ny dag , hopppas att ni har haft en super jul tagit del av gemmenskapen med er släkt och bara har haft trevligt och roligt! 

Mina julklappar har varit bra i år och är verkligen nöjd! Även om jag inte fick kortet där det stod att jag får välja en häst jag vill ha så är jag absolut nöjd och det kommer fler gånger då man kan önska sig det. 
Jul

Idag är det jul jadå, hoppas ni har fått presenterna ni önskade efter eller så sitter ni och väntar på att den perfekta presenten ska ligga i ett av paketen. Min perfekta present skulle vara om det var ett kuvär där det står "varsågod och välj den hästen du vill vi bidrar med pengar" asså det skulle vara rena drömmen men det är bara att hoppas och önska och  om det inte sker detta år kan man bara vänta till nästa år och hoppas det händer då istället 


Lille jul

Försökte faktsikt blogga igår men mitt internet ville inte riktigt som jag ville så jag sket i det, men ja nu sitter jag här och bloggar lite, äntligen eller ? haha
 
Idag steg jag upp lite innan 7 och stack till stallet runt halv 8 och red Malwina och Louie vilket var väldigt kul, längtar redan på onsdag då det är dax igen att rida båda 2 igen och förhoppningsviss en lite mer sammanspelt Louie som vill sammarbeta lite mer men är endå nöjd med han då han skötte sig helt okej ändå.
 
Nu sitter jag och kollar på något pogram på tv:n som jag inte har någon anning om vad det är för något :S
Oj, herregud vad detta året har gott fort imorgon är det jul massa mys med släkten kanske mest gemenskappen men ändå liksom. Hoppas ni får en trevlig lille jul och jul
 
Har ni något ni önskar jag ska skriva om ?
 
1 dag innan julen kör jag med en liten somrig bild.

Fredag

Dagen idag har ändå varit chill vakande runt halv 12 och stack till stallet runt 2 och skötte Malwina sedan var det ridning valde näst sist och fick Brownie trodde det var både lekar och hoppning men istället blev det bara hoppning vilket gick ändå rätt bra.
Efter ridningen var det snabbt hem om och duscha sen sticka direkt till släktkalas.
 
Nu sitter jag och kollar på tv, fattar inte riktigt varför det alltid blir så sent när det gäller bloggningen men aja det är lov så varför inte.. ;) Nä, men nu ska jag gå och lägga mig ska upp vid 9 imorgon för ska nämligen till stallet
 
Hittade en liten fin bild från 1-2 år sen på mig , haha :)

Torsdag

Den sista kvarten av trosdagen ska jag proppa i mig lite gifflar och yttligare fira att det är jullov.
 
Har preics kollat på Getaway, väldigt bra film som verkligen rekomenderas, så här får ni trailer till den

 
Men nu ska jag ta det lugnt lite sen om en liten stund ska jag nana kudden
 

Jullov

Äntligen jullov då är det tid för att vila upp sig och samtidigt träffa massa kompisar har kanske redan något bestämt till i kväll, får se hur det blir. Mitt betyg har jag också fått så räcker med att säga att jag har höjt mig och är relativt nöjd med mitt betyg men har fortfarande några ämnen jag skulle vilja höja mig i.
 
Direkt efter skolan stack jag med Alexandra till emporia fick shoppat lite presenter till julen och även nya skor till nyår, lägger upp bild sen
 
Just nu sitter jag och lyssnar på musik så chillar bara lite, vilket är väldigt skönt. Imorgon blir det ridning en blandning mellan lekar och hoppning så ser framemot en väldigt rolig lektion och vi ska dessutom lotta hästar, så det är bara att hålla tummarna.
 
Herman förra vintern, mim lilla lurv
 

Tillbaka

Tror jag nu är officiellt tillbaka på bloggen nu har, faktiskt saknat det lite!
Söker någon nu som kan göra gratis desgin till mig skulle verkligen vara toppen, då denna designen har nu varit ett tag och jag suger på att göra design.
 
Idag har det varit skolan som vanligt har haft So prov som faktiskt kändes välidgt bra, rikitgt spänd nu för vinter betygen..., efter skolan stack jag och hämtade brukar som vi i klassen ska sälja och har bara 3 kvar att sälja av de 15 alla skulle ta från början, så man kan verkligen säga att det går framåt. Nu har jag precis pluggat matte och kollat på lite serier medans jag väntar på att paradise hotel ska börja, om du inte ser det rekommenderar jag dig att verkligen börja se det. 
 
igår red jag och vi hade hoppning och jag hoppade Louie vilket som gick bra känns verkligen som att det går bra för oss två ska dessutom ha han på uthyrning där vi säkert kan utvecklas lite. Ska även ha min lilla bebis Malwina på uthyrning, wihi säger jag bara.
 
Efter paradise hotel ska jag förhoppningsviss nana kudden, så börjar nu med att fortsätta denna blogg och uppdaterar mer imorgon
.
Godnatt
puss bild från mig och Herman
 RSS 2.0