tisdag/onsdag

Ursäkta för min dåliga bloggning idag men idag har jag absolut inte gjort något speciellt bara leggat och deckat, det där med att gå och lägga sig tidigt går fortfarande inte så bra...
 
innan jag somnar måste jag säga godnatt så godnatt
 

Godnatt

Hoppas ni har haft en bra dag, själv har jag haft det super tagit det lugnt under dagen sen under kvällen stack jag på bio med kompisar tror vi var 14-17 stycken haha och vi tog upp en hel rad + 3 platser , lite många kanske men spela roll!

Kanske blir sovmorgon imorgon också :)


Godmorgon

Kanske lite sent att säga godmorgon men godmorgon i alla fall, har haft lite kul vid datorn men nu ska Herman ut och gå en runda men innan det måste jag äta frukost. Nu det senaste året har jag inte alls börjat gilla frukosten.., tips hur man kan få bort det?
Dagen ska spenderas lugnt sen ska jag ut ikväll med några kompisar och kolla på bio
 
Liknar fortfarande ett litet lik...

Tillbaka

Har skrivit att jag ska komma tillbaka innan på bloggen har faktiskt gjort inlägg innan men datorn har dött eller så har jag glömt att trycka på publicera men i vilket fall som helst är jag tillbaka nu perfekt 1 vecka innan skolan börjar. Nu ska jag börja sista året i grundskolan och bara det är helt sjukt lilla jag äldst på skolan redan tid att bestämma vilket gymnasium jag vill gå på och vad jag vill jobba med. Men ännu värre om 1 år är det inte säkert om jag kommer träffa alla i min klass igen några vet jag men resten då?
 
Det är dax och komma tillbaka till de vanliga rutinerna med att gå upp tidigt men en dag med extra sovmorgon man väl inte skada för att sjukt sugen på att spela sims, ser att fler och fler har börjat med det nu och kan ju inte bara vara jag som får lite sug att spela eller?
 
Sovgott
 
 

Sista ritten
RSS 2.0